Son Dakika Marmara Haberleri, Marmara Son Dakika Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri, Son Dakika Balıkesir Haberleri, Son Dakika Bursa Haberleri, Son Dakika Sakarya Haberleri, Son Dakika Tekirdağ Haberleri, Son Dakika Yalova Haberleri

Yangın çıkan geri dönüşüm tesisi kullanılamaz hale geldi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde plastik geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı.Fatih Mahallesi’nde, Kenan KarakuÅŸ’a ait tesisin açık alanında kaynak yapıldığı sırada çıkan kıvılcımlar plastik malzemeleri tutuÅŸturdu. Kısa sürede tesisi saran alevler, gökyüzünü kapladı.İhbar üzerine olay yerine Bursa BüyükÅŸehir Belediyesi Orhangazi İtfaiye Grup AmirliÄŸi ekipleri sevk edildi. Daha sonra Bursa ile Gemlik ve İznik ilçelerinden takviye ekipler geldi.İtfaiye ekipleri, ambulansların hazır bekletildiÄŸi bölgede, tesisin kapalı alanı ile çevredeki zeytinliklere de sıçrayan alevleri söndürebilmek için yoÄŸun çaba harcadı.Çevredeki vatandaÅŸlar da itfaiyecilere yardım etti.Dumandan etkilenen kiÅŸilerin saÄŸlık durumu iyiGörevlilerin yaklaşık 3 saat süren çalışması sonucu kontrol altına aldığı yangında, 3’ü itfaiye mensubu 10 kiÅŸi dumandan etkilendi. SaÄŸlık ekiplerince Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılan bu kiÅŸilerin saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi.Geri dönüşüm tesisinin kullanılamaz hale gelmesine yol açan yangın, çevredeki bazı zeytin aÄŸaçlarına da zarar verdi.SoÄŸutma iÅŸlemi ve hasar tespiti için çalışma baÅŸlatıldı.

Bir önceki yazımız olan Sağlıklı yaşam için haydi spora başlıklı makalemizde Bursa, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Millet Bahçeleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorum Yapabilirsin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

diyarbakır escort diyarbakır escort halkalı escort istanbul escort bursa escort uşak escort masaj salonu