Son Dakika Marmara Haberleri, Marmara Son Dakika Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri, Son Dakika Balıkesir Haberleri, Son Dakika Bursa Haberleri, Son Dakika Sakarya Haberleri, Son Dakika Tekirdağ Haberleri, Son Dakika Yalova Haberleri

İranlı yolcuların midesinden 871 gram metamfetamin çıktı

KOCAELİ’de, TEM yolu üzerinde durdurulan otobüste,  İranlı 3 yolcunun midesinden toplam 103 fiÅŸek halinde 871 gram metamfetamin çıktı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu üzerinde bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste, İran uyruklu 3 yolcunun şüpheli hareketler sergilemesi üzerine, yolcuların üstleri ve bagaj kısmındaki eÅŸyaları arandı. Bu sırada bir kiÅŸinin ceket içerisinde üzerinde dışkı kalıntıları bulunan 25 fiÅŸek metamfetamin ele geçirildi. Bunun üzerine gözaltına alınan 3 şüpheli, Cumhuriyet Savcılığından alınan karar ile doktor kontrolüne götürüldü. Doktorlar tarafından yapılan kontrollerde, şüphelilerin midesinde çok sayıda uyuÅŸturucu madde bulunduÄŸu tespit edilerek, bunları çıkarmaları saÄŸlandı. İran uyruklu 3 şüphelinin toplam 103 fiÅŸek halinde 871 gram metamfetamin taşıdığı belirlendi. UyuÅŸturucu maddelere el konulurken, gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü.  

Bir önceki yazımız olan Kocaeli'de bir işletmede Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 10 kişiye para cezası verildi başlıklı makalemizde Çayırova, Güncel ve Kocaeli hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorum Yapabilirsin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

diyarbakır escort diyarbakır escort halkalı escort istanbul escort bursa escort uşak escort masaj salonu