Son Dakika Marmara Haberleri, Marmara Son Dakika Haberleri, Son Dakika Kocaeli Haberleri, Son Dakika Balıkesir Haberleri, Son Dakika Bursa Haberleri, Son Dakika Sakarya Haberleri, Son Dakika Tekirdağ Haberleri, Son Dakika Yalova Haberleri

Foça’da ‘Romanya-Türkiye’ dostluÄŸu! Masterlar Veteranlar karması…

TMVFL Milli Karması’nda Maçka ve Foça Belediye BaÅŸkanları’da yer aldı. Türkiye ve Romanya profesyonel liglerinde mücadele etmiÅŸ, milli takımlarda yer almış yıldız oyunculardan kurulu konuk Romanya Milli karması maçı 2- 1 kazandı.Profesyonel lig tecrübeli 40 yaÅŸ üzeri oyunculardan kurulu iki takım futbolcuları, oynadıkları oyun ve attıkları gollerle gençlere adeta taÅŸ çıkarttı. Sporda sürekliliÄŸin, saÄŸlıklı kalmak için ne kadar önemli olduÄŸunun örneklerini veririken,  futbolun inceliklerini de sergiledi. Romanya’nın golünü her iki yarıda birer tane olmak üzere milli santrfor Stefan Ciobann, TMVFL Milli Karma’nın golünü kullandığı harika serbest vuruÅŸla Serkan Tanrıseven kaydetti. Maç dostluk ve kardeÅŸlik görüntüleriyle tamamlandı.RUMEN YILDIZLAR OYNADI Romanya Milli Karması’nın kafile baÅŸkanlığını Galatatasaray’ın eski ünlü oyuncusu ve teknik direktörü George Hagi’nin yardımcısı ve tercüman Niyazi Yurtsever yaptı. Romanya profesyonel lig takımlarında ve milli takımda yer almış oyuncuların yanı sıra Türkiye Süper Ligi’ nde Ankaragücü’nün eski oyuncusu Stelian Carabas ve Bursaspor’un eski oyuncusu Cornel Frasineanu da Romanya Milli Karması formasıyla sahaya çıktı. ESKİ DOSTLARDAN MESAJ VAR Niyazi Yurtsever, Romanya’da ve Türkiye’de oynamış ünlü futbolculardan oluÅŸan bir ekiple güzel bir dostluk maçı için Türkiye’ye geldiklerini söyledi. Bursa’da çok sevildiÄŸini ve oynadığı zamanları hiçbir zaman unutmadığını vurgulayan Cornel Frasineanu, ‘Bursaspor’un çok fanatik seyircisi vardı. Orada çok sevildim. Her zaman gönlüm onlardan yana. Bulundukları ligde onlara baÅŸarılar diliyorum’ dedi. Stelia Carabas ise; oynadığı dönemde Ankaragücü’nün iyi bir takım olduÄŸunu ve Avrupa Kupaları’nda oynadıklarını hatırlattı. PANDEMİ ÖNLEMLERİ ALINDI TMVFL BaÅŸkanı Kenan Gürsu pandemi döneminde zorluklara raÄŸmen böyle bir organizasyonu gerçekleÅŸtirmiÅŸ olmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadıklarını söyledi. Kenan Gürsu, ‘Pandemi önlemlerini alarak bu organizasyonu yaptık. Sahada taraftar yok. Amacımız Avrupa’da da dostluk ve kardeÅŸlikleri pekiÅŸtirmek. SaÄŸ olsun Romanya takımı böyle bir dönemde Romanya’dan kalkıp geldi. Master Veteran futbolunu gücümüz yettiÄŸince uluslararası platforma taşımaya çalışıyoruz’ dedi.BAÅžKANLAR SAHADA TMVFL Milli Karması’nda Maçka Belediye BaÅŸkanı Koray Koçhan ile Foça Belediye BaÅŸkanı Fatih Gürbüz de yer aldı. Koray Koçhan, ‘Benim için Foça’da olmak, Ege’nin bir turizm kentinde olmak, DoÄŸu Karadeniz’in de bir turizm kenti olan Maçka’dan gelmek ayrı bir mutluluk, güzellik. SaÄŸ olsun baÅŸkanımız bizi çok güzel ağırladı’ derken, Fatih Gürbüz ise ‘Koray baÅŸkanla milli takımda Ay-Yıldızlı bayraklı formamızı onurla keyifle taşıyoruz. Güzel organizasyonlar oluyor. İki ülke arasındaki iliÅŸkiler pekiÅŸiyor. Sadece futbolda deÄŸil önümüzdeki aylarda plaj futbolu  ve plaj voleybolu dahil Avrupa bazında organizasyonlarımız olacak’ yorumunu yaptı.

Bir önceki yazımız olan Son dakika haberi | Bursa'da maske takmayan sürücü ile yolculara ceza başlıklı makalemizde Bursa, Güncel ve İnegöl hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorum Yapabilirsin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

diyarbakır escort diyarbakır escort halkalı escort istanbul escort bursa escort uşak escort masaj salonu afyon escort kayseri escort çanakkale escort düzce escort antep escort mardin escort diyarbakır escort diyarbakır escort fullaccessent fullaccessent cekilisimizvar companionistanbul batmanreklam diyarbakiremlak federicoescort arkadasyayin egemodel gdenizli hosarkadas arkadasyayin hosarkadas federicoescort companionistanbul